Om in te loggen op PREZO heb je nodig:

• Een actief gebruikersaccount. Heb je nog geen toegang tot PREZO? Volg dan de stappen op onze pagina 'Hoe vraag je een account aan?'
  • Onze eID software, die het mogelijk maakt om in te loggen met gebruik van jouw identiteitskaart.

Volg de volgende stappen om de eID software te installeren:

1. Surf naar https://mijn.prezowoonzorg.be
  2. Klik op 'Inloggen'
  3. Je wordt doorgestuurd naar de eID installer
  4. Klik op 'Install the eID Web Browser Middleware for Windows'
  5. Volg de stappen van het installatieprogramma
  6. Installeer nu de eID extensie door op 'Available in the Chrom Web Store' te klikken
  7. Klik op 'Retry the eID operation. Steek jouw identiteitskaart in jouw identiteitskaartlezer en voer de pincode in. Je bent nu ingelogt op PREZO!

Ervaar je problemen bij het installeren van de eID software, of slaag je er niet in om in te loggen? Neem contact op met onze helpdesk via helpdesk@prezowoonzorg.be of telefonisch via +32 13 22 90 34.