Het Menso-abonnement is beschikbaar vanaf 1 januari 2022 en geeft je toegang tot de Menso-kenniskring, een platform waarin je kennis en ervaring uitwisselt onder collega’s. Complexe kwesties waar je bij je kwaliteitsproject tegenaan loopt, inspirerende succesverhalen en praktijkcases: hier heeft diepgaande, persoonlijke kennisdeling de hoogste prioriteit. Kiezen voor Menso betekent dus ook inspiratie opdoen bij collega’s, elkaar verder helpen, kortom: actief met kwaliteit bezig zijn.Menso-basisabonnement


 Start je met een Menso-kwaliteitsproject? Of zet je de vroegere werking graag verder? Het basisabonnement is daarvoor je startpunt.  Elke abonnee wordt automatisch ook lid van de Menso-community, inbegrepen:


  • 4 kenniskringsessies per jaar + 1 Menso-event voor 1 persoon per campus
  • login voor de privé-ondersteuningswebsite met handleidingen, kennisdeling, opnames van kenniskringsessies, ... voor alle gebruikers per campus
  • gebruik van het Menso-model voor alle gebruikers per campus.


Menso-platform: het kloppend hart van je kwaliteitswerking


Via het Menso-platform volg je jouw kwaliteitsprojecten op de voet. En hou je alle informatie netjes bij elkaar, van tevredenheidsmeting tot verbeterplan, met als voornaamste functionaliteiten:


  • overzicht van alle prestaties
  • PDCA-methodiek voor elke prestatie: van zelfevaluatie tot verbeterplan en goedgekeurde projectfiche
  • jaarplanning met timing en budgetten
  • indicatoren, zowel vaste referentiekader-indicatoren als eigen indicatoren
  • clusters en clusterfiches
  • beheer van je kwaliteitsdocumenten per prestatie of cluster
  • toolkit met tips, best practices en regelgeving.


Zodra het nieuwe Menso-model finaal vorm krijgt, zal het IT-platform mee aangepast worden. We streven zoals steeds naar maximale continuïteit voor onze gebruikers. En zo neem je meteen het gebruiksgemak van het nieuwe model mee, want het dagelijkse gebruik wordt een stuk eenvoudiger.


Plusabonnement: begeleiding op maat inbegrepen


Onze coaches zijn door de wol geverfd in de sector van de ouderenzorg en door Menso vzw gecertificeerd als Menso-begeleider. Ze bieden opleidingen en begeleiding aan in huis. Van sporadische opvolging tot continue bijstand.  Probis Consult, RS Consulting en SYN-TOPIA: allen met tonnen ervaring, elk met een unieke invalshoek.


Je kan een Menso-coach inschakelen voor je specifieke project op maat, of het kan nóg eenvoudiger.

Met het Menso-plusabonnement is meteen je persoonlijke begeleiding inbegrepen, 4 halve dagen per jaar, door een Menso-coach naar keuze.


Alle opties op een rijtje:
BASIS
€ 1.000 
BASIS
MET PLATFORM
€ 2.750
PLUS
€ 3.000
PLUS
MET PLATFORM
€ 4.750
Gebruik van het Menso-modelvvvv
4 kenniskring sessies per jaarvvvv
1 Menso-eventvvvv
Webinarsvvvv
Login voor de privé-ondersteuningswebsitevvvv
Menso-platform voor onbeperkt aantal medewerkers
v
v
Workshops Menso-platform
v
v
4 halve dagen persoonlijke begeleiding per jaar

vv


Voor elk abonnement mét platform is een korting van toepassing voor Zorgnet-Icuro leden (bij vernieuwing van het abonnement tot 31/12/2022) en €500 korting vanaf het 2de huis. 

Voor alle abonnementen is een korting van toepassing bij tweejaarlijkse facturatie.


Prijzen inclusief 21% BTW.


Wat met mijn lopende abonnement?


Jouw lopende abonnement, inclusief toegang tot het platform, blijft uiteraard gegarandeerd.


Je hebt op dit moment al een Community abonnement? Dan is er goed nieuws: het nieuwe Menso basisabonnement met platform wordt goedkoper. Bij de volgende vernieuwing zetten we je abonnement automatisch om naar deze nieuwe formule. Wens je al vroeger te profiteren van het lager tarief? Dat kan al vanaf 1/1/2022: laat het ons weten via https://forms.gle/NeDkVwWwkzjzA7Y2A.


Volgt je abonnement nog de oude formules instap, doorgroei of excellentie? Dan kunnen we het nieuwe Menso-abonnement van harte aanbevelen, want je neemt meteen alle voordelen van de kenniskring mee. Geef je voorkeuren aan via https://forms.gle/NeDkVwWwkzjzA7Y2A en we bezorgen je een offerte op maat.  Blijf je liever nog even bij het oude? Geen probleem, dat kan nog tot 31/12/2022.


Bekijk hier het Menso-lanceringswebinar.


Meer info of duiding? info@menso.eu, T +32 496 57 59 71