Heeft je organisatie een Prezo-abonnement en heb jij al een Prezo-account?

Top! Dan kan je op twee manieren inloggen bij Prezo:

Je hebt al een account maar logde nog nooit in met gebruikersnaam en wachtwoord? Meld dan nog één keer aan met je e-ID kaart en maak zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Nog geen Prezo-abonnement? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via 013/22.86.33 of sales@prezo.be.

Je organisatie heeft al een Prezo-abonnement maar jij nog geen account? Vraag een account aan.