Wat kan je doen?

• Een verslag van een brainstormsessie, een mindmap, een blad met richtlijnen of een kwaliteitshandboek? Laad zelf je bestanden op of zet een link naar een extern bestand, zoals Google Drive, Sharepoint of Dropbox.

• Je koppelt een bestand aan een prestatie. Of rechtstreeks aan een onderdeel binnen een prestatie zoals zelfevaluatie, B/V-plan of projectfiche.

Waar vind je de bestanden?

• Rechts van elke prestatie, via de knop 'bestanden'. Je ziet alle gekoppelde bestanden aan deze cyclus van de prestatie.

• Je ziet ook de bestanden binnen de prestatiepagina, op de plaats waar je ze koppelde.

• Op zoek naar gekoppelde bestanden van vorige prestatiecycli? Zoek via de knop 'Historiek' naar de juiste cyclus.

Hoe voeg je een bestand toe?

• Klik op 'Bestanden' bij de gewenste prestatie.

• Klik op 'Bestanden +'.

• Een bestand opladen of een link leggen naar een extern bestand? Maak je keuze:

• Klik op 'Opladen'.

• Toegevoegde bestanden zie je onder de naam van de prestatie en onder de statusbalk. Je opent of downloadt ze rechtstreeks.

Welke bestandstypes kan je opladen?

• PDF

• ZIP

• PNG

• JPG, JPEG

• DOC, DOCX

• XLS, XLSX

• PPT, PPTX

• TXT

• Andere bestandstypes kunnen niet, om veiligheidsredenen.

• Wil je toch andere bestandstypes opladen? Mail onze helpdesk en we bekijken wat kan: helpdesk@prezo.be.

Hoeveel bestandsruimte heb je?

Je Prezo-abonnement telt 500 MB. Wil je weten hoeveel er over is? Check het bestandsoverzicht rechtsonder.

Meer bestandsruimte nodig? Mail support@prezo.be en je krijgt een voorstel op maat.