Indicatoren helpen je bij een zelfevaluatie. Ze kunnen helpen in kaart brengen hoe je organisatie evolueert. Ze zijn gekoppeld aan een prestatie en referentiekaderindicatoren zijn gebundeld in een dataset, I of II. Vroeger zaten deze datasets vast aan specifieke periode. Maar dat is verleden tijd.

 

Maak zelf datasets

Voortaan maak je datasets van referentiekaderindicatoren wanneer je wil. Dus ook los van de meetmomenten bij de Vlaamse overheid. Activeer en dateer een dataset via de knop 'nieuwe dataset', ook te vinden via het menu 'Resultaten > Referentiekader > Nieuwe dataset'.

Je kan ook aangeven welke dataset je naar de overheid stuurt. Oude datasets bekijken? Ga via het menu 'Resultaten > Referentiekader > Historiek.'

 

Bekijk alle indicatoren

Elke prestatie toont voortaan alle referentiekaderindicatoren die bij de prestatie horen. Dus niet meer enkel de actieve dataset.

De navigator- en eigen indicatoren blijven zichtbaar zoals voorheen.

 

Handige evolutiegrafiek

Hoe hoog was de indicator op welk moment? Prezo bewaart de historiek van elke indicator in een handige evolutiegrafiek.

4.png

Blauwe balkjes zijn aanpasbare scores uit de actuele dataset of prestatie, grijze balkjes zijn niet-aanpasbare scores uit andere datasets, prestaties of uit je zorgdossier.

Een nieuwe indicatormeting toevoegen? Start een nieuwe dataset, dateer deze en vul de nieuwe waarde in. Wil je de indicatormeting toevoegen in het kader van een bepaalde prestatie? Gebruik dan de knop 'Nieuwe meting'. De nieuwe score komt meteen in de evolutiegrafiek. Dit kan je doen voor referentiekader-, navigator- en eigen indicatoren.

Maak zelf indicatoren

Maak zelf indicatoren, bijvoorbeeld voor een tevredenheidsmeting. Je koppelt je indicatoren aan 1 of meerdere prestaties.

Zorgdossier-connector

Gebruik je de Prezo-connector vanuit Care Solutions of Corilus/Geracc.net? Dan werken de indicatoren zoals vroeger.

Wil je ze toch flexibeler bewerken via deze connector? Stuur ons een mailtje: helpdesk@prezo.be.