Na deze update zet PREZO Woonzorg opnieuw een fikse stap naar meer gebruiksvriendelijkheid. Op basis van feedback van onze gebruikers maken we van PREZO Woonzorg een flexibele en effectieve tool waarmee je simpel de kwaliteit van je dienst- en zorgverlening kan monitoren en verbeteren.

Wat is er nieuw?

Inloggen met wachtwoord en gebruikersnaam

Na de update kan je niet alleen via je e-ID en kaartlezer aanmelden, maar ook met een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je aangemeld bent, heb je toegang tot je gebruikersprofiel waar je jouw gebruikersnaam, wachtwoord, voornaam, achternaam en e-mail kan wijzigen.

Nog geen gebruikersnaam? Meld dan nog één keer aan met je e-ID kaart en maak zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

PREZO Woonzorg is voortaan sneller

Dankzij verschillende technische aanpassingen zal het inladen van een ZEI (Zelf Evaluatie) voortaan sneller gaan.