Enkel een gebruiker met de rol ‘Project coördinator’ kan de status of de toolkit van een prestatie aanpassen.

Om de status aan te passen klik je op de status indicator in de prestatie of prestatielijst. Selecteer de gewenste status in de pop-up en bewaar je keuze.

Om de toolkit aan te passen klik je op de ‘Info’ knop in de prestatie of prestatielijst, en selecteer je ‘Toolkit’. De informatie die je invult in de tekstvakken wordt automatisch opgeslagen.