Voor starters en nieuwe medewerkers zijn onze opleidingen een ideaal startpunt.


Maar bij een eerste opleiding is het werk niet af. Het implementeren en bestendigen van PREZO is een langdurig traject, wellicht met vallen en opstaan. Dan is het vaak een goed idee om je te laten bijstaan door iemand met ervaring in kwaliteitsprojecten. 


Onze PREZO-coaches zijn door de wol geverfd in de sector van de ouderenzorg en door Perspekt gecertificeerd als PREZO-begeleider. Ze bieden opleidingen en begeleiding aan in huis. Van sporadische opvolging tot continue bijstand. 


Hun begeleiding op maat zorgt dat je snel (weer) mee bent. Je leert het kwaliteitsmodel en -systeem kennen, inclusief alle onderdelen en cycli. Zoals zelfevaluaties houden, verbeter- of borgprojecten opstellen, het PREZO-platform gebruiken... Bovendien krijg je een algemene opfrissing in kwaliteitszorg.

Maak kennis met onze PREZO-coaches: allen met tonnen ervaring, elk met een unieke invalshoek.


foto: uitreiking certificatie PREZO Woonzorg coaches, sep 2020

vlnr boven: Rudi Veeckhoven (Syn-Topia), Stefaan Coenen (Probis), Tine Van de Sompel (Probis), Stephanie Reynaert (RS Consulting), Roel Van de Wygaert (Syn-Topia)

vlnr beneden: Claudia De Weerdt, Heleen Govaerts (beide RS Consulting)logo-probis-groep-cmyk-oc7njxugril24tvqxrs.png2015_Cairos_logo_zonder tekst.jpg
synt.png