In dit webinar legt Tine Van De Sompel (Probis) de basisprincipes van Prezo Woonzorg uit en stelt ze voor hoe ze Prezo-begeleiding aanpakt.

In het tweede deel van het webinar toont Jurgen Berden (Pyxima) wat de volgende Prezo ICT-update brengt, met name: werken met auditclusters.

Doelpubliek: directie, hoofd bewonerszorg of kwaliteitscoördinator van woonzorgcentra.

Voorkennis: geen Prezo-voorkennis vereist.

Dit is een "on-demand" webinar. Je kan vragen stellen tijdens het kijken, deze beantwoorden we per e-mail.

Klik hier om het webinar te bekijken:

https://pyxima.webinargeek.com/prezo-webinar-zelfevaluatie-ict-platform-update-ondemand