In dit webinar legt Tine Van De Sompel (Probis) de basisprincipes van PREZO Woonzorg uit en stelt ze voor hoe ze PREZO-begeleiding aanpakt.

In het tweede deel van het webinar toont Jurgen Berden (Pyxima) wat de volgende PREZO-platform-update brengt, met name: werken met auditclusters.

Doelpubliek: directie, hoofd bewonerszorg of kwaliteitscoördinator van woonzorgcentra.

Voorkennis: geen PREZO-voorkennis vereist.

Dit is een "on-demand" webinar, dit wil zeggen dat je een replay-link kan aanvragen. Je kan nog steeds vragen stellen tijdens het kijken, deze ontvangen en beantwoorden we per e-mail.

Klik hier om het webinar op te vragen:

https://pyxima.webinargeek.com/prezo-webinar-zelfevaluatie-ict-platform-update-ondemand