Bewonersreis als onderdeel van je verbetertraject
Verbetertrajecten ontstaan vaak vanuit ideeën van directie en medewerkers met als doel het optimaliseren van kwaliteitsvol wonen, welzijn en zorg voor de bewoner. In dit webinar wordt er besproken hoe een bewonersreis een waardevol onderdeel kan zijn van je verbetertraject. In een bewonersreis wordt een woonzorgcentrum bekeken vanuit het unieke perspectief van de bewoner. De verschillende processen in het dagelijkse leven van de bewoner worden in kaart gebracht. De bewonersreis geeft u een uitzonderlijk inzicht in mogelijke knelpunten, de behoeften en ervaring van de bewoner,…
Presentatie: Stephanie Reynaert (RS Consulting)

Prezo ICT-platform: demo van de laatste update
We tonen de laatste update aan het Prezo-platform en helpen je aan de slag met de vernieuwde mogelijkheden.
Presentatie: Jurgen Berden (Pyxima)

Doelpubliek: directie, hoofd bewonerszorg of kwaliteitscoördinator van woonzorgcentra.

Voorkennis: geen Prezo-voorkennis vereist.

Datum: donderdag 29 oktober 2020 om 13u

Dit is een live webinar. Je kan vragen stellen tijdens het kijken, deze beantwoorden we tijdens het webinar.

Klik hier om je in te schrijven:

https://pyxima.webinargeek.com/prezo-webinar-bewonersreis-als-onderdeel-van-je-verbetertraject-ict-platform-update