Geïntegreerd risicomanagement
Onbewust zijn we vaak bezig met het inschatten van risico’s en het vermijden dat ze, al dan niet zware, gevolgen hebben. Vaak worden er binnen een organisatie op ad hoc basis initiatieven opgezet om risico’s te vermijden en te beheersen.

Bij RS Consulting geloven ze dat risicomanagement mensenwerk is, waarbij het gaat over gedragsveranderingen en over het creëren van risicobewustzijn. Ze geven enkele tips en tricks voor een succesvolle implementatie van een methodologie, rapportering, monitoring en communicatie.
Presentatie: Stephanie Reynaert (RS Consulting)

PREZO-platform: korte update
We tonen de laatste update aan het PREZO-platform en helpen je aan de slag met de vernieuwde mogelijkheden.
Presentatie: Jurgen Berden (Pyxima)

Doelpubliek: directie, hoofd bewonerszorg of kwaliteitscoördinator van woonzorgcentra.

Voorkennis: geen PREZO-voorkennis vereist.

Datum: vrijdag 10 september 2021 om 13u

Dit is een live webinar. Je kan vragen stellen tijdens het kijken, deze beantwoorden we tijdens het webinar.

Geen tijd op het moment van uitzending? Schrijf je in en ontvang de "replay" link waarmee je achteraf kan kijken, wanneer het je past.

Klik hier om je in te schrijven:

https://pyxima.webinargeek.com/prezo-webinar-geintegreerd-risicomanagement-prezo-platform-update