Lancering nieuwe PREZO


Je hoorde het ongetwijfeld al: stichting Perspekt stopte met audits voor PREZO Woonzorg. Dat wil niet zeggen dat PREZO stopt, integendeel. We werkten hard maar stapsgewijs aan een vlotte doorstart die alleen maar voordelen brengt. Waaronder een grotere focus op de Vlaamse woonzorgcentra. Tijd voor een nieuw en b(l)oeiend hoofdstuk: klaar om mee te schrijven?

Wat blijft behouden?

Uiteraard ons bewezen kwaliteitsmodel, het voortdurend vernieuwde IT-platform en de bruisende PREZO-community. 3 fantastische kenniskringen en zowel ons online als ons live PREZO-event illustreerden het perfect: kennisdeling onder innoverende bruggenbouwers is nodig. Want ze inspireert en motiveert. Maar ook online met hyperrelevante webinars en opleidingen. Vanaf oktober zelfs met de kakelverse IT-platformopleiding.

Wat gaat veranderen?

Het nieuwe PREZO wordt volledig Vlaams verankerd. In samenwerking met Zorgnet-Icuro, de PREZO-coaches en Pyxima. Zodat jouw gekoesterde kwaliteitsmodel zijn doorstart niet mist. Uiteraard met een nieuwe naam!
En met primo: een flinke inhoudelijke update. Secundo: een fonkelnieuw keurmerk via externe toetsing, de duurzaamste garantie op zorgkwaliteit. En tertio: een doorgedreven communitywerking.

We vertellen je er alles over in dit verdraaid verrassende webinar vol vooruitgang.

Dit webinar kijken? 
Stuur ons even een e-mail en we bezorgen je een persoonlijke kijk-link. Graag even je naam en organisatie naar info@menso.eu


Doelpubliek: woonzorgcentrum directeurs, kwaliteitscoördinatoren en andere beslissingnemers.


Voorkennis: geen voorkennis vereist.


Dit is een "on-demand" webinar, dit wil zeggen dat je een replay-link kan aanvragen. Je kan nog steeds vragen stellen tijdens het kijken, deze ontvangen en beantwoorden we per e-mail.


Klik hier om het webinar op te vragen:

https://pyxima.webinargeek.com/lancering-nieuwe-prezo